HughesNet Community

SAN is incorrectly showing for me

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Ricky
Freshman

SAN is incorrectly showing for me

My account information is again not showing correctly. Now I have to wonder is this a HughesNet issue or Get Satisfaction.

 

SAN.PNG

56 REPLIES 56

Uh oh, good luck Charles!

Looks like everything works just fine should someone need a name change on the community.  SAN/Name shows fine 🙂

Personal Machine: ECS B85H3-M | Intel i5 4460 | 16GB DDR3-1333 | eVGA 750Ti | Samsung 830 120GB
Server: ASUS M5A99FX Pro R2.0 | AMD FX8350 | 32GB DDR3-1600 ECC | Intel Quad Gigabit NIC | 3Ware 9650SE-12ML + BBU | 650w OCZ ZS PSU | eVGA LP 710 | 10x WD RE 4TB disks in Raid10

Awesome, thanks for trying that out! Lemme know what username you want me to switch back to if you don't want to keep the 88 one.

 

Thanks,
Liz

Oh wait, I did have a question. Did you sign out and back in after I made the change? I could've sworn that once upon a time a user was forced to reset their password if their username was changed.

 

Thanks,
Liz

I much prefer C0RR0SIVE  >.>

Personal Machine: ECS B85H3-M | Intel i5 4460 | 16GB DDR3-1333 | eVGA 750Ti | Samsung 830 120GB
Server: ASUS M5A99FX Pro R2.0 | AMD FX8350 | 32GB DDR3-1600 ECC | Intel Quad Gigabit NIC | 3Ware 9650SE-12ML + BBU | 650w OCZ ZS PSU | eVGA LP 710 | 10x WD RE 4TB disks in Raid10

OK, I'll change it after you tell me if you've signed out and back in after I first changed your name. Cat Happy

Thanks,
Liz

Go ahead and make the change, im signing off for a wee bit 😛

Personal Machine: ECS B85H3-M | Intel i5 4460 | 16GB DDR3-1333 | eVGA 750Ti | Samsung 830 120GB
Server: ASUS M5A99FX Pro R2.0 | AMD FX8350 | 32GB DDR3-1600 ECC | Intel Quad Gigabit NIC | 3Ware 9650SE-12ML + BBU | 650w OCZ ZS PSU | eVGA LP 710 | 10x WD RE 4TB disks in Raid10

Uh oh, good luck Charles!

Looks like everything works just fine should someone need a name change on the community.  SAN/Name shows fine 🙂

Personal Machine: ECS B85H3-M | Intel i5 4460 | 16GB DDR3-1333 | eVGA 750Ti | Samsung 830 120GB
Server: ASUS M5A99FX Pro R2.0 | AMD FX8350 | 32GB DDR3-1600 ECC | Intel Quad Gigabit NIC | 3Ware 9650SE-12ML + BBU | 650w OCZ ZS PSU | eVGA LP 710 | 10x WD RE 4TB disks in Raid10

Awesome, thanks for trying that out! Lemme know what username you want me to switch back to if you don't want to keep the 88 one.

 

Thanks,
Liz

Oh wait, I did have a question. Did you sign out and back in after I made the change? I could've sworn that once upon a time a user was forced to reset their password if their username was changed.

 

Thanks,
Liz

I much prefer C0RR0SIVE  >.>

Personal Machine: ECS B85H3-M | Intel i5 4460 | 16GB DDR3-1333 | eVGA 750Ti | Samsung 830 120GB
Server: ASUS M5A99FX Pro R2.0 | AMD FX8350 | 32GB DDR3-1600 ECC | Intel Quad Gigabit NIC | 3Ware 9650SE-12ML + BBU | 650w OCZ ZS PSU | eVGA LP 710 | 10x WD RE 4TB disks in Raid10

OK, I'll change it after you tell me if you've signed out and back in after I first changed your name. Cat Happy

Thanks,
Liz

Go ahead and make the change, im signing off for a wee bit 😛

Personal Machine: ECS B85H3-M | Intel i5 4460 | 16GB DDR3-1333 | eVGA 750Ti | Samsung 830 120GB
Server: ASUS M5A99FX Pro R2.0 | AMD FX8350 | 32GB DDR3-1600 ECC | Intel Quad Gigabit NIC | 3Ware 9650SE-12ML + BBU | 650w OCZ ZS PSU | eVGA LP 710 | 10x WD RE 4TB disks in Raid10